Blog

Presentació-desgustació del menú d’Oli Migjorn – Oleoturisme

oliveresolimigjornOli Migjorn organitza la presentació d’un menú que gira entorn els seus olis. Aquest àpat formarà part d’una de les ofertes turístiques on el visitant podrà fer una visita guiada a les plantacions d’oliveres i els entorns de la Casa Migjorn així com de l’obrador, on també es farà un petit tast d’olis.
Oli Migjorn ha iniciat el desenvolupament de l’OLEOTURISME a la Vall d’Hortons – Castelladral i a la zona del mig Cardener a la comarca del Bages (BARCELONA) per redescobrir els nostres orígens, la nostra història i la importància del cultiu de l’olivera a les nostres contrades, amb la corbella com a varietat autòctona. Ho regarem amb vins de Navàs (Exibis) i de la DO Pla de Bages.
Així, es farà una desgustació del menú que s’oferirà en el pack turístic. Ens presentarà els plats el xef de l’Alberg de Castelladral, Quim Miró, i ens explicarà els olis el tècnic d’Olis Migjorn, Albert Guitart. Serà a l’Alberg del nucli de Castelladral (NAVÀS), a 2/4 de 9 de vespre.
El preu del sopar degustació serà de 17 euros.
Caldrà fer reserva prèvia al 938695311.

menu degustacio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENGLISH

======

Oli Migjorn presents The Oil’s Menu which will be part of a package tour including a trip through the olive trees.

 

Oli Migjorn organizes a presentation of a menu which is based on their olive oils. This meal will be part of a tourist offer where visitors can take a guided tour through the olive groves and the surroundings of Migjorn’s House as well as the workshop, where will be an EVOO tasting.

 

Oli Migjorn has started the OLIVE OIL TOURISM in the Vall d’Hortons -Castelladral and at the middle Cardener area, in the region of Bages (BARCELONA) to discover our origin, our story and the importance of olive trees in our landscapes, with Corbella as a unique variety of this region. It will go hand in hand with Navas’s wines (Exibis) and OD Pla de Bages.

 

So, we are going to offer a tasting menu which will be offered in the package rates. Quim Miró, the chef from Castelladral Hostel, whom he will present us the dishes, and Albert Guitart, the technical from Oli Migjorn will explain it.

 

It will take place in the Hostel of Castelladral (NAVÀS) at 20:30h.

The price of the tasting menu is 17€.

To make a reservation: 93 869 53 11.

======

CASTELLANO

======

PRESENTACIÓN DEL MENÚ DEGUSTACIÓN DE OLI MIGJORN
Viernes 27 de noviembre. Alberg de Castelladral. 20.30h

 

Oli Migjorn presenta el menú del aceite que formará parte del paquete turístico con visita a los olivos

Olí Mijorn organiza la presentación de un menú que gira entrono sus aceites. Formarà parte de una de las ofertas turísticas donde el visitante podrà hacer una visita guiada en las plantaciones de olivos i los entornos de Casa Migjorn, así como el obrador, donde se harà una pequeña cata de aceite.

Oli Migjorn he empezado a desenvolupar el OLEO TURISMO en la Vall d’Hortons-Castelladral y en la zona del medio Cardener en al comarca del Bages (BARCELONA) para redescubrir los orígenes, la historia y la importancia del cultivo de los olivos en la zona, con la variedad autóctona Corbella.  El menú irà acompañado de vinos de Navàs (Eixibis) i de la DO Pla de Bages.

Nos presentaran los platos el chef del Restaurante Alberg de Castelladral, Quim Miró, y nos explicarà los aceites Albert Guitart, técnico de Oli Migjorn.
La presentación se harà en el núcleo de Castelladral (Navàs) a las 20.30h del viernes 27 de noviembre de 2015

http://olimigjorn.com/mig/?p=32275

Free WordPress Themes, Free Android Games