Blog

Curs per iniciar-se al tast d’olis al Parador de Cardona

IMG_5811El Parador de Cardona serà l’escenari del curs d’iniciació al tast d’olis que Oli Migjorn ha organitzat per al divendres 15 d’abril. Descobrir les varietats autòctones en un marc incomparable.

Potenciar l’oli com a producte de proximitat, les varietats autòctones com la Corbella, i iniciar en el món de l’oli per crear-ne cultura són els objectius principals que Oli Migjorn s’ha proposat treballar en diferents activitats organitzades per als propers mesos.

Després d’iniciar de forma permanent les visites guiades a les oliveres i l’obrador, ara Oli Migjorn inicia una sèrie d’activitats per aproximar a tothom qui ho vulgui al món de l’oli, i, en concret al seu tast. Adquirir unes primeres nocions de les propietats organolèptiques tant gustatives com olfactives, i alhora conèixer quines qualitats d’oli hi ha al mercat i saber interpretar què tenim a les postades de les nostres botigues.

El primer Curs d’Iniciació al Tast d’Olis al calendari serà el proper 15 d’abril de 2016, a les 8 del vespre, a la sala Mirador del Parador al Castell de Cardona, en un dels indrets més emblemàtics del Bages, i símbol de la resistència catalana. Activitats que s’aniran repetint a diferents municipis de la comarca del Bages i el Solsonès.

Les places són limitades i cal fer reserva prèvia a comunicació@olimigjorn.com o al 690023117. Més informació a www.olimigjorn.com

Free WordPress Themes, Free Android Games